Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Изберете език

Химическа индустрия

“НОРД АД” продължава традициите на РМЗ – гр. Девня, с цел да ремонтира, поддържа и помага за изграждането на химическите заводи, като “Агрополихим” – за производство на торове; Содов завод – за производство на калцинирана сода и „Полимери” – за производство на полиетилен.

Сертификати: ISO 9001:2008 БКР ДАМТН

Клиенти solvayagropolihimbulyard

Циментова индустрия

НОРД АД има дългогодишен опит в изработката на резервни части, възли и ремонт на съоражения от съвместната си работа с Девненския цментов завод и други циментови заводи в страната. Основни приоритети на фирмата в тази област са:

Сертификати: ISO 9001:2008 БКР

Клиенти devnya-ciment holcim vulkan-ciment

Корабна индустрия

Фирмата притежава сертификат от „Българския корабен регистър” да извършва следните дейност: производство и ремонт на корпусни конструкции и отливки; ремонт на механизми, системи и устройства; механична обработка на детайли, елементи и възли на корабни машини

Сертификати: ISO 9001:2008 БКР ДАМТН

Клиенти odesos port-burgas port-varna

Добивна индустрия

"НОРД АД" работи в областта на минното дело и инертните материали, като предлага на своите клиенти иновативни, конструктивни решения и по-устойчви материали. Обхватът на дейности, който предлага фирмата включва:

Сертификати: ISO 9001:2008 БКР

Клиенти avtomagistrali kaolin solvay-flourit

Енергетика

Висококвалифицираният персонал и специалисти, доброто техническо оборудване и опит, позволяват на „НОРД АД” да бъде предпочитан от своите клиенти и в тази специфична индустрия. Всички в „НОРД АД”, съзнават високата отговорност, която поемат, с изработването и ремонта на изделия в сферата на енергетиката.

Клиентиsolvaytec-rusetec-varna